Download lagu Yeni Inka oleh Aneka Safari Records Mp3

Banyu Moto - Koplo Jaranan - Yeni Inka (Official Music Video ANEKA SAFARI)

Artis Aneka Safari Records
Judul Yeni Inka
Diputar 103,386
Suka 2,772
Dirilis 2020
Durasi 4:57
Audio Summary MP3, 48 kHz

Download Lagu Yeni Inka MP3

Title: Banyu Moto
Artist: Yeni Inka
Album: The Best Aneka Safari - Yeni Inka
Songwriter: Hery Marwanto
Music Arrangement: AA JAYA Music
Mixing: JPS Audio
Videographer & editor: Fotosintesis - ASR

Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia ➡ Aktifkan SUBTITLE ..
Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ambyarkan kolom komentar ..

Lirik versi Yeni Inka

Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

***
Yuk Berlangganan Subscribe Channel Youtube kita yang baru : http://bit.ly/anekasafaribts selamat menikmati ..
***

Available download & streaming on :
iTunes ♪ : co

Lihat Semua
Lagu Lainnya
Latest Download
© 2020 stafaband9.me download lagu mp3 terbaru